PROFIEL

ARX staat voor duurzame innovatie van architectuur door ontwerp, techniek en experiment. Onze kracht zit in een integrale aanpak van architectuur, interieur en engineering. Dit samenspel van disciplines stelt ons in staat buiten de grenzen van het bouwproject te denken. Onze inspanningen hebben geresulteerd in onder meer; gebouwen, bouwconcepten, stedenbouwkundige plannen, interieurs, onderzoek, beeldkwaliteitplannen en bouwproducten.BENADERING

Onze wortels liggen in de groene Achterhoek, waar ons hoofdkantoor is gevestigd. En hoewel wij inmiddels zijn uitgegroeid tot internationaal georiënteerd bureau met een vestiging in Shanghai blijft onze oorsprong het karakter van ons werk bepalen. De waardering van natuurlijke kwaliteiten in de leefomgeving is de kernwaarde van onze architectuur.

De waardering van natuurlijke kwaliteiten in de leefomgeving is de kernwaarde van onze architectuur.

VISIE

Wij zijn gedreven om met ons werk de natuurlijke- en de bebouwde omgeving dichter bij elkaar te brengen in natuurinclusieve leefomgevingen. Hierin zijn gebouwen complexe en dynamische systemen die naadloos aansluiten op ecosystemen en kringlopen. Met een onderzoekende houding en de ambitie om complexe problemen op te lossen halen wij inspiratie uit de oplossingen die in de natuur te vinden zijn om tot duurzame innovatie te komen.METHODE

Met een enthousiast team van onder meer architecten, interieur ontwerpers en bouwkundigen werken wij nauw samen met onze opdrachtgevers en eindgebruikers. Naast onze architectuur-cel bestaat ARX uit een zelfstandig opererende interieur-cel en engineering-cel. Met deze drie-eenheid combineren wij innovatief ontwerp met inzichten uit de praktijk en de techniek. ARX engineering biedt service van initiatief tot oplevering en onderhoud waarbij samenwerking via onder meer BIM centraal staat. ARX interieur werkt aan diverse ontwerpopgaven voor onder meer onderwijs, retail, kantoren en zorg. Op deze manier werken wij al 60 jaar aan inspirerende plekken en duurzame gebouwen.

TEAM


Gido Kraayenbrink

Technisch Directeur | Projectmanager

Bart Wolbert

Creatief Directeur | ArchitectAlfonso Wolbert

Algemeen Directeur | Architect

Vivian Bruntink

InterieurarchitectWouter Mosselman

Ontwerper | BIM modelleur BSc.Thomas Wiersma

BIM modelleur BSc.Ko Gersen

BIM modelleur BSc.Henk Lammers

Bouwtoezicht en onderhoudRon Hospes

Onderhoud en beheerYvonne Wolbert

Hoofd administratie en personeelszakenMehmet Dilibuyuk

Stagiair bouwkundeVACATURES
Stagiaire

Full time, Hengelo GLD

Wij zijn doorlopend opzoek naar een architectuur/bouwkundige stagiaire (HBO/WO). Ben jij gemotiveerd om aan de slag te gaan in een dynamisch, internationaal werkend architectenbureau? Kom dan ons team versterken!

profiel:
❯ Minimaal 3e jaars HBO Bouwkunde student of universitair bachelor/master Architectuur student
❯ sterk conceptueel denkvermogen
❯ vermogen om ontwerpen overtuigend te verbeelden
❯ communicatief en leergierig
❯ goed kunnen werken in teamverband

wij bieden:
❯ prettige en collegiale werkomgeving
❯ grote variatie aan ambitieuze projecten
❯ ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
❯ een stageplek voor 6 maanden met persoonlijke begeleiding, SBR geregistreerd

Heb jij zin om ons team te komen versterken, dan zien we graag jouw CV, motivatie en portfolio tegemoet. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Yvonne Wolbert.

SOLLICITEER