PROFIEL

ARX is de combinatie van een internationaal werkend architectenbureau en een bouw-innovatie studio genaamd ARX-labs. In deze inter-disciplinaire denktank doen wij onderzoek en ontwikkelen wij ideeën om de bouw-industrie slimmer en duurzamer te maken. Hierdoor is het architectenbureau in staat om de grenzen van het vakgebied te overschrijden om zo tot integrale oplossingen te komen. Onze inspanningen hebben geresulteerd in onder meer; gebouwen, bouwconcepten, stedenbouwkundige plannen, interieurs, gepubliceerd onderzoek, websites en producten voor de bouwindustrie.BENADERING

Onze wortels liggen in de landelijke Achterhoek, waar ons hoofdkantoor is gevestigd. En hoewel wij inmiddels zijn uitgegroeid tot internationaal georiënteerd bureau blijft onze oorsprong het karakter van ons werk bepalen. Het belang van natuurlijke kwaliteiten in de leefomgeving is het fundament van onze architectuur. Deze waardering voor de natuur heeft ervoor gezorgd dat wij ons hebben gespecialiseerd in duurzame architectuur. Want wij zijn ervan overtuigd dat duurzaamheid niet gaat om opoffering, maar juist om het versterken van leefkwaliteit.

Het creëren van geweldige architectuur begint bij het verkennen van nieuwe perspectieven.

METHODE

Onze manier van werken wordt gekenmerkt door een integrale aanpak gericht op innovatie, duurzaamheid en circulariteit. Met onze in-house engineering afdeling bieden wij service van initiatief tot oplevering waarbij samenwerking via onder meer BIM centraal staat. Op deze manier hebben wij veel ervaring opgedaan met CPO en 'Design and Build' opdrachten.
VACATURES

Kijk voor actuele vacatures op onze sociale media kanalen of informeer via email naar de mogelijkheden.

SOLLICITEER